Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet az a duzzanat a...

Mi lehet az a duzzanat a fogínyemen?

Figyelt kérdés
A rossz fogamnál van (bal felső) egy duzzanat.Nem érzek fájdalmat.Mikor nyomkodom, puha ez a duzzanat.Pontosan mi lehet ez?
2013. júl. 26. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Afta.
2013. júl. 26. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez nem a számon van hanem közvetlenül a rossz fog felett.
2013. júl. 26. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem abból egy gennyzsák lesz.

Lehet be van gyulladva.

2013. júl. 26. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
És miért ne lehetne afta a fogínyen?! Nekem is volt. Mentolos-baktériumölő szájvízzel öblögess.
2013. júl. 26. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább gennyzsák lesz. Pláne így hogy rossz a fogad, tuti bevan gyulladva. Mielőbb orvoshoz kellene fordulnod, még a végén bedagad az arcod és akkor csúnyán fog fájni. Sajnos tapasztalat. Ugyanebben a cipőben járok, csak én már majdnem túlvagyok a gyökérkezelésen.
2013. júl. 26. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:

AZ AFTA egy gyulladásos udvarral körülvett felületes hámhiány. A tiéd nem ez, hanem a fog gyökércsúcsa fölötti kis gennyzsák, más néven fisztula. Nekem is volt ilyen, évekig. Időnként megtelt, máskor lelohadt. Néha lehetett látni, hogy sárga genny van benne. Időnként kipukkadt,és kifolyt belőle a genny. Mikor a fogorvos meglátta, letolt, hogy egy ilyen góccal a számban járkáltam évekig.

Itt egy cikk a fisztuláról:

[link]

2013. júl. 26. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
És erősen gyanús hogy pont a rossz fogad felett van...
2013. júl. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!