Egy duzzanat van a fogínyemen, mit jelent ez? Olyan, mintha gennyes lenne, fehéres a teteje. Ki fog fakadni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 12:20
1/10 anonim válasza:
Valószínüleg egy fogad vagy a gyökerek gyulladása lehet az ok, nekem is volt ilyen, hosszas gyökérkezelés, gyökértömés, gyógytömés és hasonlók kellettek, hogy helyre jöjjön!Minél hamarabb menj orvoshoz, ha nem ki fog fakadni és ömleni fog belőle a genny ill fájdalmas is és kellemetlen szaggal jár :( és annál többe fog kerülni, egy jó fogorvos egy hét alatt helyre rakja!
2/10 anonim 

válasza:

El kell menni fogorvoshoz. Ez magától nem jön helyre, csak esetleg lappangani fog.
Egy gennyes góctól sok bajod lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. De ha kifakad,amíg nem jutok dokihoz, akkor mi történik, mit tudok vele kezdeni?
2010. jún. 22. 12:40
5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tudtommal amíg gyulladás van, nem tudnak érzésteleníteni, úgyhogy feleslegesen mennék egyelőre. Nincs valamilyen gél vagy ecsetelő, ami segíti a gyulladás apadását vagy a genny kifakadását?
2010. jún. 22. 12:47
6/10 anonim válasza:
Nem is kell érzésteleníteni,szükségtelen, amugy meg előbb megfurja, hogy távozzon a genny, fúrásnál nem érzéstelenítenek!
7/10 anonim válasza:
ha kifakad, legalább kijön a genny, de ne halogasd én is megszívtam, anyagilag is meg fizikálisan, sőt gennyes pattanásaim is lettek miatta. :s
8/10 A kérdező kommentje:
Pedig én minden fogászati honlapon azt olvastam, hogy érzéstelenítenek...
2010. jún. 22. 17:20
9/10 A kérdező kommentje:
17:15 - leírnád, esetleg privátban is, hogy mi történt?
2010. jún. 22. 17:21
10/10 anonim válasza:
Írtam privit, 2 válasz kivételével mind én voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!