Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha be volt gyulladva a fogam...

Ha be volt gyulladva a fogam akkor mikor megy le az arcomról a duzzanat?

Figyelt kérdés
múlthéten szombaton kezdődött a fog fájás aztán a héten hétfőn arra ébredtem hogy egy kicsit be van dagadva , ma reggel meg jobban be volt dagadva de NEM fáj a fogam,akkor most majd le megy szépen lassan magától a duzzanat ?

2013. júl. 23. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mész fogorvoshoz, akkor majd fájni is fog, mielőbb menj el, kell rá gyógyszer, azután majd ha lement a gyulladás, kezelés.
2013. júl. 23. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti , hogy a foggyökér körüli csontra terjedt a gyulladás.

Minél előbb menj fogászatra !!!

2013. júl. 23. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj a fogad, akkor valószínűleg elhalt már és ezért nem érzel semmit. Attól még bevan gyulladva. És ha bedagadt, akkor a genny sem fog magától kiürülni. Elmész fogorvoshoz, kifúrja neked és kijön a genny. Utána kitisztítja, gyökérkezeli. Nem érzel majd semmit ebből ha tényleg elhalt a fogad. Én ugyanígy voltam múlthéten. Túl vagyok a kezeléseken, már sokkal jobb. Menj el orvoshoz.
2013. júl. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!