Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögöm nagyon beteg. A...

A hörcsögöm nagyon beteg. A szeme be van gyulladva a teste meleg és a melső lábain a mancsai fölött van két kék duzzanat.1 éves. Mi lehet a baja? Meg lehet gyógyítani?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégis milyen válaszokat vársz?
2012. dec. 28. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Az eszedbe jutott esetleg, hogy ennyi idő alatt, amíg ezt ide kiírod 3 különböző állatorvost fel tudtál volna hívni?
2012. dec. 28. 16:06
 3/5 anonim válasza:
nekem volt hörcsögöm és én is elvittem erre azt válaszolta hogy kevés ideig élnek és nem érdemes őket meggyógyítani...mondhatni marha kedvesek voltak
2012. dec. 28. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy mi baja, azt nem tudjuk.

Hogy mit ne csinálj vele?

Az én szegény kis hörim is ilyen volt. Pár nap alatt megvakult a bal szemére.

Elvittem állatorvoshoz, megnyugtatott hogy csak egy kis szemgyulladás, adott kétféle szemcseppet.

Két napig kezeltem a hörit, úgy tűnt hogy jobban van.

Harmadik nap holtan találtam.

Az állatorvos 6ezer forintot legombolt rólam (3000 kezelési költség, és ugyanennyi a szemcseppekre).

Vidd állatorvoshoz, de jól válogasd meg hogy kihez.

Ha ilyen idióta diagnózisokat ad, ki se fizesd.

Én a rákospalotai sztk-val szembeni ügyeletes dokihoz vittem, többet sem megyek oda semmilyen állattal!

2012. dec. 28. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Bp állatorvosi egyetem. Ez a legjobb hely.

Én Pécsen három állatorovssal is találkoztam, de k.rvára fogalmuk sem volt a hörikről.

És tudjátok, miért nem értenek hozzájuk?

MERT AZ ÁLLATORVOSOKAT CSAK KUTYÁRA ÉS MACSKÁRA KÉPEZIK KI!

2012. dec. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!