A szeparáció az az amikor két kis gumit a fogaid közé raknak? A gyűrűt mikor rakják fel?
a szeparáció az az amikor a gumit felrakják a fogaid közé, fent van max egy hétig, és aztán már a fogszabályozót fogják feltenni, és akkor kerül fel a gyűrű. (akkor veszik le a gumikat)
Ugyanis a kis gumik arra vannak, hogy tágítsák a helyet, hogy a gyűrű felkerülhessen :)
Nekem 40 perc volt, és az nem fáj, amikor felrakják:) Semmit nem érzel!! Nekem egyedül a nyálelszívó volt szar, mert nyomott.
Utána egy óráig nem szabad enni. És rá néhány órával fogod érezni, hogy valami történt. De nekem reggel rakták fel, és aztán mentem is suliba, és azon kívűl hogy meg kellett tanulnom normálisan beszélni, nem volt semmi gond. Este felé kezdett fájni egy picit, de akkor bevettem egy aspirint, és onnantól no para. Kb. egy hét alatt megszokod, addig pépeseket egyél, meg sok fagyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!