Hogyan tudnak az emberek elhanyagolt fogsorral éli?
Én nem pontoztam senkit le, nem szokásom.
Sajnálom, hogy nem sikerült megértenetek, amit írtam.
Nincs minden a fenekem alá téve, többször SZTK rendelésre mentem, amikor épp nem volt pénzünk, de én legalább elmentem. Kibírtam a flegma orvost, mert tudtam, hogy még mindig jobban járok egy általa elkészített ingyen töméssel, mint egy szétrohadt foggal.
Kérlek, ne mondd, hogy nem vagyok felnőve. Lehet, hogy bizonyos dolgokban éppenséggel naiv vagyok, de azt fel tudom fogni, hogy genetika ide vagy oda, de aki félévente meglátogatja a fogorvost, annak bizony nem lesznek széttört fogai. De végül is egyszerűbb mindent a genetikára fogni, mint tenni ellene valamit. Egy szóval nem mondtam, hogy nekem mind a 28 fogam ép és tökéletes, de én szükséges időközönként eltolom a valagam a fogorvoshoz, így kezelve vannak.
Szerintem itt ti háborodtatok fel, nem én. És azoknak kellene felnőni, aki mindent a drága fogorvosra és a genetikára fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!