Hogyan tudnak az emberek elhanyagolt fogsorral éli?
Én nem mondtam, hogy zavar, csak nem értem.
Mivel mint már írtam, egy fog nem 1-2 év alatt romlik el. És mindenki a pénzt hozza kifogásul, amikor meg írja rá valaki, hogy lehet menni SZTK-ba, akkor meg jöttök azzal, hogy az SZTK-s fogorvos egy hentes.
Ha rendszeresen eljárna valaki fogorvos, akkor a legrosszabb esetben is 1,5 évente, ha 1 töméssel lehetne számolni. Egy tömés durván mondjuk 15 ezer ft magándokinál, de pici tömésért nem szoktak ennyit kérni. Az havonta nincs egy ezres, én nem hiszem el, hogy nem lehet ennyit kisebb-nagyobb dolgokon spórolni.
De ha valaki tényleg nem tud ennyit spórolni, akkor mivel jobb az, ha a fog tovább szuvasodik, majd letörik, begyullad stb., annál, mintha elmenne SZTK-ba? Az SZTK-s dokik is emberek, vannak köztük jobbak és rosszabbak. De egy pici tömést bármelyik el tud készíteni.
képzeld, nekem meg az első 2 fogam van letörve. de ez senkit nem zavar. mellesleg a fogaim alja sem egyenes, van amelyik kicsit hegyesebb, és van amelyik kicsit ferde is. nincsen hollywood-i mosolyom, de nemis szeretnék.
a fogaimra még soha senki nemtett semmilyen megjegyzést, és énis jobban érzem így magamat, mint egy tökéletesen vakítófehér műmosollyal.
Nekem semmi bajom nincs a letört foggal, ha az kezelve van.
Amúgy miért vagy így felháborodva, ha nem zavar?
biztos azért van felháborodva,mert elég rosszindulatú a kérdésed.
ha pl. szegény családból származik a srác, akkor nem biztos,hogy tudnak a szülei 60-90 000 FT adni egy fogra. Mert kb. ennyi egy porcelánkorona ára,főleg ha még csap is kell bele.
azér vagyok felháborodva, mer az emberek túlzásba visznek ilyen dolgokat. millióegy más fontosabb dolog van az életben, mint az h levan e törve az első fogam. én nagyon örülök neki h neked hollywoodi szépen csillogó mosolyod van, de én inkább másra "gyúrok" rá, mint a fényáradat mosolyra.
és nemazért mert nemlenne rá pénzem, mert van. csak nekem ez másodlagos h levan e törve az első fogam. ígysem vagyok igénytelen
nos, nekem egyik fogam sem rohad, nincsen mégcsak egy rohadt tömésem sem. és nemis lyukas egyik fogam sem. 8egy fogam van húzva, leghátsó, mert mészhiányosan jött a világra.
az első 2 fogam vancsak letörve, de nem rohadva. itt nincsen semmilyen magyar mentalitás, ha baj van a fogaimmal elmegyek a fogorvoshoz. de ameddig nincs, addig nemfogok ezért rohadni 4 órát az sztk-ban. és tudod, ilyenkor nem a MAGYAR ember a hibás, hanem ez a szar rendszer h az sztk-ban 4 órát kell rohadni, egy fogellenőrzésre. na erre pedig senkinek sincsen ideje, mikor napi 10 órákat güriznek azért, hogy a gyereknek legyen új ruhája, vagy hogy eltudjon menni az a szerencsétlen ember évi egyszer nyaralni.
úgyhogy ne a magyar embereket hibáztassaáf már, h nembírják felemelni a seggüket....nézzél inkább körül egy kcisit a "nagyvilágban", a körülmények között. tudod, ezaz igaz szar magyar mentalitás, mikor aztse tudod h valójában mivan, dete azért megmondod a frankót. nulla igaz háttérinformációval...
ezaz előzőnek szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!