Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan teszik fel a rögzített...

Hogyan teszik fel a rögzített visszabályzót?

Figyelt kérdés
milyen eljárással, mit csinálnak előtte, és fáj ahogyan feltárják???
2013. júl. 1. 17:29
 1/3 A kérdező kommentje:
* fogszabályzót :)
2013. júl. 1. 17:30
 2/3 anonim válasza:

A zápfogakra cementtel (nem az építészetben használt cement, nyugi :D) rögzítik a gyűrűket, ami tartja majd a drótot. Ez nekem fájt, az én orvosom egy kicsit állat, és elég erősen nyomta bele az ínyembe a gyűrűket, de túl lehet élni.:) Ha cementtel rakja fel, akkor kb. fél órát kint kell várnod, hogy megkössön, az idegesítőbb, mint a felhelyezése.:D Az is lehet, hogy nem cementtel rögzíti, hanem egyfajta ragasztóval, az sokkal jobb, nem kell várni, míg megköt, egyből rögzíti az egészet. Ezután ragasztóval felteszi az összes fogadra a breketteket, végül a drótot.

Egy darabig fájni fog a fogsorod, hiszen ez egy új dolog lesz, hogy húzza a fogaidat a fogszabályzó, legyen otthon leves, főzelék, joghurt, puding, bármi, amit rágás nélkül meg tudsz enni. Kb. 2 hét után már meg se fogod érezni, hogy rajtad van.:) Akkor fájhat a későbbiekben még, ha húz rajta a doki, de az már nem olyan szörnyű.:)

2013. júl. 3. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam gyűrűket. A 6oson vannak az utolsó tappancsok és ennyi :) Nem fáj. A tappancsokat felragasztják drót majd gumik, ennyi.
2013. júl. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!