Én 27 éves elmultam és most vettem rá magam, hogy fogszabályozásra elmenjek! Nyíregyházán sima fém rögzített fogszabályozot szeretnék csináltatni. Mennyibe kerülne ivenként?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:08
1/1 anonim válasza:
pesten az egész procedúra (fogszi+kezelés+éjszakai készülék) nincs meg 450-500 e alatt. jellemzően 220-250-et kell egyösszegben az elején kifizetni, a többi a kezelési idő alatt fizetendő, nekem pl. havi 2x3 e ft a kezelés.
az éjszkai fogszis kezelési összeget nem számítottam még bele, csak a készüléket, úgyhogy inkább félmillió ft-ot mondanék.
nekem két éve tették fel pesten, közép-alsó áras dokinál, akkor volt 120/állkapocs az ára, de az eeljén ki kell még a röntgent, a gipszmintát is fizetni. van, aki tervezéi díjat is felszámol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!