Mindig ennyire fog fájni rögzített fogszabinál?
Figyelt kérdés
Másfél napja rakták fel a fogszabit.
Nagyon fájnak a fogaim.
Enni sem tudok vele.
Ez most 2 évig így lesz?
15/F
2013. máj. 7. 17:00
1/4 anonim válasza:
teljesen egyedi. az emberek többsége megszokja és egy idő után fel sem tűnik neki, h rajta van. én a másik csoportba tartoztam. nekem végig fájt és filyton felsértett, állandóan vérzett belül a szám a sok sebtől. minden bajom volt tőle.
2/4 anonim válasza:
Nekem kb. 3-4 napig fájt, utána már egyre kevésbé éreztem, sőt szinte mintha már nem is lett volna! Szerintem meg fogod szokni te is ,csak el kell telnie egy kis időnek. Nekem még néha fájt egy kicsit, éreztem, hogy húzza a fogam, de nem volt vészes. Ha nagyon fáj, akkor vegyél be fájdalomcsillapítót. Azt tudod most csinálni, hogy minél pépesebb kajákat eszel: joghurt, pürék. Nekem az is sokat segített, hogy sokáig nem haraptam, hanem mindent törtem és úgy vettem a számba. Ha felsértené az ínyed, akkor nyomj viaszt a fogszabályzóra, ez sokat segít. Nekem adott viaszt a dokim, ha neked nem, akkor kérdezz rá, hogy hol lehet beszerezni.
3/4 A kérdező kommentje:
Adott viaszt,de vészesen fogy.
a fogaim nagyon fájnak,semmit nem tudok enni.
2013. máj. 7. 17:16
4/4 anonim válasza:
1. vagyok. két nap után még teljesen normális egyébként, amit érzel, ne ess kétségbe, egyél pépeset és viaszozd, ahol fáj. nekem 10 éve volt, akkor még nem kaptam otthonra viaszt,ha a doki állított rajta és tört utána, akkor megszívtam, mert a követlező látogatásig nem volt "ellenszer", csak ha soron kívül tudott fogadni, h helyben bevisszozza. ha ma már ennyivel is könnyebb, akor azért nagy baj nem lehet :) nincs olyan, akinek másfél nap után már ne fájna és lenne kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!