Hogyan lehetne a lehető leggyorsabban elmulasztani a fogfájást?
Figyelt kérdés
1-2 napja kezdődött, és mára már eléggé fáj. Donalgint be szoktam szedni, az van, amikor hat. De sajnos most a héten időm nincsen elmenni fogorvoshoz... Ötletek ? Mit tudnék tenni ? Előre is köszönöm!
25/N
2013. jún. 17. 16:58
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem...
Nagyon sokszor előfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/
2013. jún. 17. 17:03
2/3 anonim válasza:
Nekem a vízben oldódó cataflam vált be fogfájásra legjobban eddig, de az vényköteles. Összefüggés maximum annyi lehet, hogy a harapásodon keresztül bejutott a mélyebb szövetekbe is valamilyen baci esetleg és a fogad környékén talán meg tudott telepedni és begyullasztani. De ezt a fogat kezelni kell, valószínűleg gyökérkezelés lesz a vége, ha ennyire fájdogál.
3/3 anonim válasza:
nurofen por 400mg ibuprófén 5 perc alatt hat a reklám szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!