Aftát mivel lehet a leggyorsabban eltüntetni?
Tegnap előtt jött ki, nagyon fáj, de nem látok "fehéres részt" sehol. Betadine van itthon, meg valami hasonló cucc, amit ilyenkor ajánl anyum. Mi a legjobb erre?
Így nem "szabad" csókolózni, ugye? Fertőz?
Mivel vírus okozza, így igen, fertőz.
Amúgy én vagy Tantum Verde-t használok és befújom vagy csinálok öblögetést vele. De van itthon Carbosan gélem, az is jó rá.
az aphta nem fertőz
tanácsot nem tudok adni, mindenkinek más jön be rá
vannak hámosító ecsetelők a gyógyszertárban, azok nem rosszak
én a fogászomhoz szoktam fordulni, mikor túl nagy, vagy túl rossz helyen jön ki, és neki van egy nagyon durván maró ecsetelője, amihez másként nem lehet hozzájutni
na az gyorsan hat, de elég fájdalmas...
Első vagyok. Utánanéztem, valóban nem fertőző, nem vírus okozza, bár úgy emlékeztem, hogy ezt mondta egyszer az orvos, de akkor az valószínűleg másfajta szájban történő hólyagokra mondta, nem pont az aftára.
De amit szoktam az ilyen szájban kialakuló dolgokra használni, azok minden ilyen jellegű problémára beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!