Gombás az egész hasam. Mivel lehet a leggyorsabban eltüntetni?
Nekem is ez a bajom. Én anno antibiotikumos kezelést kaptam és mellé valami sprayt, ami kiszárította az egész bőrömet kb és lehámlasztotta. A baj az volt, hogy a nem látszókat én nem kezeltem, mert ugye nem tudtam, hogy ott is van és amikor már azt hittem "meggyógyultam", kimentem a napra és az egész hátam és hasam fehér maradt jupii. Mondta a doki, hogy napozásnál ez a gomba fajta nem barnul be, vagyis ahol van, ott fehér marad a bőr, ezért hívják napgombának.
Egy sampont is ajánlott, de azzal sem jutottam messzire, már két éve szívok ezzel, most készülök megint elmenni egy másik dokihoz.
Szerintem is keress fel egy másik orvost, akitől alaposabb kezelést fogsz kapni.
Nekem 2 hete allergiás kiütéseim lettek, de én kaptam külön fürdő kenőcsöt, csak azzal volt szabad fürdenem, külön gyógykenőcsöt és külön gyógyszert az allergiára. Mondták ha lehet, ne vakarjam. Egyrészt mert megsérülhet a kiütés, másrészt meg ha gombáról van szó, így átviszed a tested más területeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!