Hogy lehet a leggyorsabban vagy mivel eltüntetni a herpeszt?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom pár havonta mindig kijön és már unom.Ha lehet vmi házi praktikával vagy gyógyszerrel,kenőcsel de hogy tudnám véglegesen vagy mikor kijön a leggyorsabban eltüntetni?ált. 4-5 nap alatt múlik el.2012. nov. 7. 22:08
1/5 anonim válasza:
Én Herpesin tablettát kaptam rá, ennek ellenére ki szokott jönni, viszont nem olyan csúnya, és előbb el is múlik, mint régebben. Egy doboz tabletta után elméletileg egy fél évig nem szabadna kijönnie, de szerintem ezt embere válogatja. Nekem kb. 2 hét múlva már jött is az első...
Az immunrendszeredet próbáld erősíteni, azért jön ki sokszor, mert le van gyengülve a szervezet.
2/5 anonim válasza:
Ja, és Telviran kenőccsel szoktam kenni, mikor észreveszem, hogy fáj és pirosodik. A lakótársam meg egy valami növényi, vagy bio, vagy valami természetes krémmel, de annak nem tudom a nevét. :/
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segítettél:D
2012. nov. 20. 18:24
4/5 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) Közben megvan a másik krém neve is: Richtofit gél. Állítólag klasszisokkal olcsóbb, mint a többi herpesz kenőcs, viszont jó. Legközelebb én is kipróbálom. Remélem, minél később lesz az a legközelebb... ;)
5/5 A kérdező kommentje:
én is remélem. köszönöm:)
2012. dec. 5. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!