Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Műfogsor, vagy depresszió?

Műfogsor, vagy depresszió?

Figyelt kérdés
Szerintetek 38 évesen mennyire ciki kivehetős fogsort viselni? Lassan egy éve vagyok felső fogsor nélkül, nem járok társaságba, emberek közé, borzalmasan érzem magam.. :(

2013. jún. 17. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki! Senki nem fogja tudni,hogy az! Nekem elől esett ki fogam 1 hétig tiszta depressziós voltam, nem ettem, nem mentem sehová! Elmentem dokihoz most ideglenes koronám van, de teljesen jobban érzem magam!
2013. jún. 17. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha muszáj, akkor muszáj, ez nem cikiség kérdése.
2013. jún. 17. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Én 28 vagyok, sza@tam a fogaim egészségére, most várom az új "fogaimat" és nagyon boldog vagyok :D
2013. jún. 17. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogatlanságnál nem cikibb. Megszokod és élsz, mint Marci........
2013. jún. 17. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez van, akkor ez van.

A fogtalanság jobban ciki.

Ha megengedheted magadnak, akkor csináltatsz fogbeültetést, és arra rögzítenek hidat, és akkor nem kivehető, hanem fix.

2013. jún. 17. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A műfogsort gyönyörűen elkészítik, esztétikus, visszaadja az önbizalmad! Nem ciki kivehetős fogsort viselni!

Miután meglesz, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, társaságban!

dr

2013. jún. 17. 15:45
 7/7 anonim válasza:

egyáltalán nem ciki! erre ne is gondolj:) nem tehetsz róla, hogy így voltál a fogaiddal, gyengék voltak biztosan az állományai.

amúgy abszolút nincs egy fog sem felül, vagy van vmennyi? ha van, akkor is, de ha nincs, akkor is van megoldás:)

amúgy meg sokkal szebbek a "műfogak", mint az eredetiek, nem is gondolnád, miket tudnak már csinálni, szóval ne szomorkodj, mert minden sikerülhet:)

csak keress vkit, aki aranyos és szép fogakat csinál, senki nem fogja észrevenni, hogy nem a tied az a fogsor:)

nézd meg a sztárokat, felének szerintem nem sajátok a fogai, mégis mennyire sikeresek.

tudom, hogy nehéz dolog ez neked, megértem, de ez nem olyan, amit nem lehetne szépre megcsinálni:)

remélem segítettem:)

2013. jún. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!