Műfogsor, vagy depresszió?
Ha ez van, akkor ez van.
A fogtalanság jobban ciki.
Ha megengedheted magadnak, akkor csináltatsz fogbeültetést, és arra rögzítenek hidat, és akkor nem kivehető, hanem fix.
A műfogsort gyönyörűen elkészítik, esztétikus, visszaadja az önbizalmad! Nem ciki kivehetős fogsort viselni!
Miután meglesz, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, társaságban!
dr
egyáltalán nem ciki! erre ne is gondolj:) nem tehetsz róla, hogy így voltál a fogaiddal, gyengék voltak biztosan az állományai.
amúgy abszolút nincs egy fog sem felül, vagy van vmennyi? ha van, akkor is, de ha nincs, akkor is van megoldás:)
amúgy meg sokkal szebbek a "műfogak", mint az eredetiek, nem is gondolnád, miket tudnak már csinálni, szóval ne szomorkodj, mert minden sikerülhet:)
csak keress vkit, aki aranyos és szép fogakat csinál, senki nem fogja észrevenni, hogy nem a tied az a fogsor:)
nézd meg a sztárokat, felének szerintem nem sajátok a fogai, mégis mennyire sikeresek.
tudom, hogy nehéz dolog ez neked, megértem, de ez nem olyan, amit nem lehetne szépre megcsinálni:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!