Ezek lehetne stressz vagy kamaszkori depresszió jelei, vagy mindegyik külön tünete valaminek?
Ezeket okozhatja depresszió.
Van kivel megbeszélni a gondjaidat? (mert ezekből gondolom hogy van) Barátok,barátnők?
Meg kéne fejtened, hogy mi is okozza a szomorúságodat és az ellen tenni valamit.
1., milyen gyógyszert? valami nyugtatót? és csak a gyógyszertől lett jobb?
2. ez a baj, hogy nem tudom van-e valami konkrét probléma, vagy csak a tinédzserkor miatt van...itthon sokat veszekedik a család, de ez mindig így volt, már úgy hozzászoktam...kis szerelmi bánatom is van, hogy aki nagyon tetszik vagy 2 éve nem tudok összejönni vele..de ezek nem túl nyomós okok a depresszióra, és ezeket nem is tudom nagyon kezelni, megszüntetni..lehet csak magában a kamaszkor miatt? más is volt így? :/
Miután ennek 40 éve, nem igazán emlékszem a részletekre, főleg, miután sohasem voltam egy nagy hypochonder. Éltem, ahogy jött, igazából meg se fordult a fejemben, hogy ez nem természetes. A kéz remegését, a fáradtságot betudtam annak, hogy éjjelente vagont raktam, hogy le tudjak érettségizni. (ennek családi okai voltak, amiket itt engedelmeddel nem sorolnék elő). Az álmosság és az erős testszag szintén ide tartozik.
24 voltam, amikor megnősültem, egy ideig masszívan piáltam is közben, majd valamikor 26 éves koromban vettem észre, hogy a régi "tünetek" elmúltak. De annyira, hogy még a lábam sem izzad, nincs semmmi testszagom, még ha ha egy hétig nem mosakszom is, mint ahogy volt alkalmam kitapasztalni, amikor a múlt nyáron Németországban hat hétig kocsiban laktam. Szóval fel a fejjel, el fog múlni. De azért nézesd meg a cukrodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!