Hogy jöjjek ki a depresszióból?
Figyelt kérdés
Konkrét oka nincs. Pár hónapja olyan szakaszba értem, hogy semmi sem tud érdekelni. Mindig lehangolt, rosszkedvű vagyok és egyszerűen nem tudom felvidítani magam. Szerintem az elmúlt 3 hónapban ha ötször nevettem/mosolyogtam sokat mondok. Úgy érzem minden szar.
Megoldásnak csak azt ne írjátok, hogy menjek emberek közé, mert attól még szarabb lesz. Ahogy szembesülök vele, hogy milyen fos is lett a társadalom.
2013. jún. 15. 18:41
1/4 anonim válasza:
Az utolsó mondatban az igazság.
Én már évek óta így vagyok, nem is emlékszek igazán jó pillanatokra, pedig volt társasági életem, de hányhatnékom van a közhelyes sz@rságoktól(ivás,menőzés,lazulás,csajozás..).
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nálam is évek óta tart, de ennyire rosszul még sosem éreztem magam. Meg max. 2-3 hétig tartott.
2013. jún. 15. 18:47
3/4 anonim válasza:
Kezdj el sportolni, néz a tévében vicces filmeket, sorozatokat. Próbálj meg valami célt találni az életedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!