Félek a foghuzástól? Mi a véleményetek?
én is féle a fogdokiktol, nekem pl furásnál nem hat tökéletesen a szuri tökmindegy mennyit kapok. beleüt a hideg vagy nem tom, de ha nem pörgök rajta hanem elmegyek nagy levegö és nyugi akkor sokkal jobb lesz.
vannak rossz dokik is, páromnak is az én dokim simán kiszedte a fogmaradványait amit az elözöje beletört és közölte h szájsebész...
félnivalo mindig van hisz ki vagy zsolgáltatva ki tudja jo e a doki. de az tuti h nem érdeme.s minél jbban rápörögsz s félsz annál esélyesebb a rossz élmény. amiota sikerül nagyjábol lazán vennem a fogorvost mosolyogva távozok.
Először le fogják róla darálni az ínyt és az ínyben lévő résznél megfogva fogja kihúzni. Ha jól el van érzéstelenítve akkor nem fáj, csak kellemetlen érzés.
Egyébként az az érdekes hogy utána sem vészes az ínydarálás, és gyorsan begyógyul.
Köszönöm a válaszokat :)
Hát ez a doki szerintem jól csinálja a dolgát, szuri elött sprayel elérzéstelenitti a szuri helyét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!