Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Annyira félek a foghúzástól!...

Annyira félek a foghúzástól! Mit tegyek h ne parázzak ennyire?

Figyelt kérdés
Sajnos a jobb alsó 5-öst ki kell húzni. Hétfőre van időpontom:( Be vagyok sz---va.
2009. nov. 13. 12:40
1 2
 1/17 anonim válasza:
nekem mär huztäk egy pär fogam.kapsz egy szurit (nem fäj),es nem erzel semmit.pik-pak kikapjäk,ne izgulj!
2009. nov. 13. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha nem húzzák ki, akkor sokkal jobban fog fájni, mint ha kihúzzák és megszabadulsz tőle! :)
2009. nov. 13. 12:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem 5-ös, hanem 6-os..bocsi. Nagyörlő. Szétfúrkálták már, de menthetetlen. Iszonyat félek...Most másik dokihoz mentem, aki meg akarja még nézni. De eldöntöttem h kihúzatom, mert elég volt. Kínódok itt minden nap. Főleg este. Ráadásul picibabám van , és alig tudok a fájdalomtól mosolyognni rá. Na meg a parától...tuti h nagyon fog fájni....ne szépítsétek..:(Az érzéstelenítő inekciótól méga fúrást is éreztem a multkor. Ue.a fogamnál. A húzás meg, h tépik ki a fogamat, tuti iszonyat lesz...
2009. nov. 13. 12:51
 4/17 anonim ***** válasza:
ne szépitsük tényleg... sz.r lesz, de sokkal sz.rabb lenne még kitudjameddig szenvedni vele! túl leszel rajta, meszabadulsz tőle azt csá! :) foghúzásba nem sűrűn halnak bele emberek :D
2009. nov. 13. 12:55
 5/17 A kérdező kommentje:
De mégis...maga sz érzés mihez hasonlít?
2009. nov. 13. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

hát nekem a felső 6ost húzták még pár éve, igaz sztk-ba mentem, de hát kb mintha széttépték volna az egész arcberendezésem

most biztosan megnyugtattalak... XD de hidd el, utána olyan boldog voltam kb mintha a sulytalanság állapotába kerültem volna :)

nah de tényleg, nem lesz vészes, pár percig lesz csak gáz

és ha magándokihoz mész, akkor meg tényleg nem éri meg parázni, mert kérhetsz dupla szurit is ha nem hat eléggé az első!

2009. nov. 13. 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
Semmit nem érzel a foghúzás alatt de tényleg, mert elzsibbasztják az injekcióval. Viszont a tű szúrása a rosszabb, a gyulladt ínybe. Ez fog fájni, de kilehet bírni, túléled majd. Inkább kellemetlen mint fájdalmas a szuri! Nekem már 3-at húztak és voltam szájsebészeten is, de ha belegondolok, hogy az összes fogam így jár majd??? Már szívesen hordanék MOST! műfogsort, mert abba legalább nincsenek idegek és nemis fáj. Kitartást! ;o)
2009. nov. 13. 13:15
 8/17 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok!:)Köszi h nyugtattok. Gyűjtöm az erőt...és várom a pillanatot amikor kiszállok a székből...és már csak emlék lesz az egész.

Hú iszonyat be vagyok sz...va:)

2009. nov. 13. 13:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem kertelek nekem eszméletlenül fájt.

Végül a szájsebészeten kötöttem ki és utólag hálát adok az égnek, mert ott semmit nem éreztem egy pillanat alatt kihúzták.

A rendes fogorvosnál az volt a baj, hogy szerintem semmit nem hatott az érzéstelenítő, hiába mondtam a dokinak.

Szóval csak azt tanácsolom, hogy ha az első ráncigálásnál már kaparod a falat, ne engedd neki tovább rángatni, mert én majdnem beájultam.

Persze lehet neked könnyen kikapják, de tényleg az érzéstelenítésre nagyon figyelj.

Jobbulást, és remélem könnyen, fájdalommentesen zajlik majd :)

2009. nov. 13. 17:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Bármilyen furcsán hangzik az esetek legnagyobb részében a foghúzás a legkevésbé fájdalmas és a leggyorsabb. Az érzéstelenítő erősebb (vagy nagyobb adag), nekem 4-5 fogamat húzták ki, semmit nem éreztem belőle. A furkálás, gyökértömés, de még a csiszolás is sokkal rosszabb.
2009. nov. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!