Segítség, nagyon félek! Bátorítást kérek! Mit csináljak ha pánikolok a foghúzástól? Nagyon félek!
Szia! Szerintem sokan félünk tőle:P
De ne aggódj, a foghúzás tényleg pár másodperc, semmit sem fogsz érezni! Kapsz egy érzéstelenítőt, majd várni kell, és aztán behív. Ha úgy érzed, hogy nincs kellően elérzéstelenítve, szólhatsz, és kapsz még egyet. Az orvos is azon van, hogy Neked semmiképp se fájjon! Tényleg rövid ideig tart, semmi az egész!
Sok szerencsét!
Jó reggelt:) Kemény estém volt. . . Nem sokat aludtam:( A vérzés úgy 8 körül megszűnt, ugyan is egy korty Royal Vodka(nem nyeltem le, utálom a vodkát. . . )összehúzta a sebet:) Kilenc körül már tudtam is enni pár falat kalácsot a másik oldalon. A doki szerint lehet enni, csak óvatosan, illetve egy hét ágy nyugalmat írt elő. Most jelenleg fáj az egész arcom, de már nyugodtabb vagyok:)
Nagyon köszönöm nektek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!