Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek a foghúzástól!?

Félek a foghúzástól!?

Figyelt kérdés
Igazából voltam már tömetni is másik fogamat, de közben eléggé vérzett az ínyem. Ekkor tett a doki olyan megjegyzést, hogy úgy vérzik, mintha foghúzás lenne. Tegnap meg ma már fájdogál az egyik fogam, ki kéne húzatni, csak félek, mivan ha jobban vérzik majd mint egy tömés esetleg elönt a vér!? Hétfőn muszáj lesz elmennem, ha nem akarok szenvedni, csak félek ettől... Mivel tudnám csökkenteni, hogy ne vérezzen annyira? Az jó, ha pálinkával öblögetek addig?

2013. jún. 14. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Pálinkával nem szabad öblögetni a sebet, húzás után rá kell harapni egy gézre és legalább 10 percig szorítani a sebre, ha nem áll el a vérzés, akkor összevarják és semmi gond.
2013. jún. 14. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, előtte kérdeztem az öblögetést. :)
2013. jún. 14. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Foghúzás előtt.
2013. jún. 14. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szép is lenne ha a fogorvoshoz pálinkagőzösen mennél. :-) Előtte sem szabad, mert injekciót kapsz és azt befolyásolhatja az alkohol, esetleg nem hat jól, vagy rosszul leszel a kettő együttes hatásátóül.
2013. jún. 14. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Ú, erre nem is gondoltam.. Köszönöm.. Már pálinkáztam, mert elviselhetetlenül tud fájni. De azt hiszem hétfőig bőven kimegy a hatása!?
2013. jún. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!