Szájrák lenne? Nagyon meg vagyok ijedve
Figyelt kérdés
Egy pár hónapja húzták ki felül a jobb hátsó fogamat, nagyon be volt gyulladva. Amikor már mult el a fájdalom, kitapintottam a szájüregemben, ott a kihúzott fog közelében egy borsónyi nagyságú kemény csomót. Úgy gondoltam, majd elmúlik, biztos a gyulladás miatt"nőtt" oda. De nem múlt el, de nem is nőtt, nem fáj egyáltalán, és semmi színbeli elváltozást nem vettem észre. Lehetséges, hogy szájrákom van?? 20 éves vagyok még csak.2009. okt. 4. 17:19
1/14 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz és elmondja neked. Én nem tudom megállapítani neked.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp elmegyek, csak érdekelne még más véleménye.
Várok még válaszokat!
2009. okt. 4. 17:24
3/14 anonim válasza:
Nem szokott vérezni,esetleg fáj ha megnyomod? Én sem tudom ennyiből megmondani,mi az.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem szokott vérezni, nem fáj ha megnyomom. Ki tudja, mióta van ott:S Semmi fájdalom, semmi elváltozás..
2009. okt. 4. 17:39
5/14 A kérdező kommentje:
De nincs kisebesedve sem, egyáltalán, mintha ott se lenne, csak ki lehet tapogatni.
2009. okt. 4. 17:40
6/14 anonim válasza:
A leghátsó fogad volt?Van már bölcsességfogad?Ha nincs bölcsességfogad,lehet,hogy azt tapintod,látod.Ha az utolsó fogad volt,akkor az állkapocscsont szélét láthatod.Nem gondolnék rákra,egyébre,hisz ha már ott volt,akkor azt az orvos látta,és szólt volna,ha gond van.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem a bölcsesség volt, az még nem nött ki, és nem is az inyemen van a gumó, hanem a szájnyálkahártyán!
Köszi a választ
2009. okt. 4. 18:03
8/14 anonim válasza:
Az orca vestibularis felszinén nyílik a parotis a Stenson-vezetékkel a felső második molaris magasságában, ennek kivezető nyílása gyakran helyi megvastagodást okoz.
Egyébiránt a foghúzásnak semmi köze nem lenne a szájüregi daganatokhoz, _pláne_ a szájtornác elváltozásaihoz...
9/14 A kérdező kommentje:
De ez egy kis dudor, mintha borsó lenne a bőröm alatt. Nem úgy tűnik, mintha megvastagodott volna valami.
Köszi a latinos választ:P
2009. okt. 4. 18:37
10/14 anonim válasza:
öh ilyen nekem is van:D
nehogy már szájrák legyen..nekem évek óta ott van
................. a bőr alatt..
az sztem semmi
:)
20éáves vagyok énis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!