Véletlenül anyu fogkeféjével mostam fogat. Megmondjam, vagy már ne?
Kb egy hete történt, a reggeli készülődésben elbambultam, és az ő fogkeféjét vettem elő, de csak akkor vettem észre, amikor már belekezdtem. Szerintetek megmondjam, vagy inkább hagyjam?
(bocsi a fura kérdésért)
Már nem mindegy?
Felesleges beáztatni ahogy az 1. javasolta, hisz azóta úgyis használta már anyukád a fogkeféjét.
Ilyen apróságon ne problémázz.
Köszönöm a válaszokat!
Nem is gondoltam, hogy valami bajunk lenne! :)
Csak nem tudtam eldönteni, hogy mondjam meg, vagy inkább hagyjam. De ha akkor nem mondtam, most már minek :)
Mindenkinek ment a zöld.
Most már mindegy, de legközelebb egyrészt ne csinálj ilyet, másrészt ha véletlenül mégis, akkor azonnal mondd meg anyukádnak. Ez nem apróság, hanem nagyon is fontos!
Nem örülnék annak, ha a gyerekem ilyen sunyi alak lenne, hogy nem vállalná fel a hibáját. Nem arról van szó, hogy a törülközöjét összecserélte, hanem a fogkeféket! Látszik, hogy mennyi ember van, akinek halvány foglama sincsen a bizalomról, nem beszélve a szájhigiéniáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!