Ma este 7óra körül találkozott egy könyökkel az egyik metsző fogam elég keményen kosarazás közbe. Lehet valami komolyabb következmény?
Figyelt kérdés
Akkor teljesen lezsibbadt most jobb de ha befelé megnyomom fáj. Lehet valami komolyabb következmény? Harapni tudok rendesen csak érzékenyebb és fáj ha mozgatom. Fogelhalás vagy ilyesmi ugye nem valószínű?2013. márc. 6. 23:16
1/3 anonim válasza:
Olyan nagyon komoly következmény nem lehet, mert legfeljebb kiütik. De nem ütötték ki, így legfeljebb meglazult. Ez legfeljebb nem kellemes következmény, vigyázz rá.
Egy kosarazás alatt több sérülést össze lehet szedni, mint küzdősport edzéseken :D
2/3 anonim válasza:
Öööh, hát a haveromnak egyszer egy buliban úgy behúztak, hogy majdnem kimozgott a foga. Elment rögtök fogorvosohoz, aki azt mondta, hogyha bekékül, majd befeketedik az íny, akkor ki fog esni a fog. Ha nem, akkor várni kell, majd helyre jön magától a dolog, annyi, hogy érzékenyebb lesz! :)
3/3 anonim válasza:
Egyszer jót zakóztam bevertem a felső jobb elsőm. Meglazult, majd 1 hétre rá helyre jött. Én is kosarazok
15/L
(Mellesleg, szerintem a kézi, meg a röpi veszékyesebb. A röpit próbáltam, egy edzés alatt mindkét csuklóm megrepedt. Kosáron meg az államat zúztam meg egyszer eddig. Pedig féléve hetente van edzés a suliban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!