Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon lehet komolyabb következ...

Vajon lehet komolyabb következmény ebből?

Figyelt kérdés

Két hete edzésen csináltunk kezenállást és én olyan rosszul csináltam,hogy az egyik kezem kicsúszott és kb 30-35cm magasrol fejtetőre estem nem kőre hanem kemény szivacsra de nagyon keményre. Ott azt hittem eszméletemet vesztem és felálltam szédültem vagy 5 percig,azt hittem visszaesek.

Másnap elmentem az orvoshoz aki röntgeneket is készíttetett és a röntgen azt mutatta,hogy nincs semmi és csak egykis nyakcsont zúzódás amire krémet ajánlt.

Aztán szédülgetek azóta és felmerült bennem,hogy nem e lett kisebb agyrázkódásom és tegnap elmentem az orvoshoz,a háziorvoshoz és neki elmondtam,ezt,hogy mégis szédülök és vajon nincs e enyhe agyrázkódásom,mert ugye az agyrázkódást a röntgen nem mutatja ki csak a töréseket ilyeneket.

Azt mondta a háziorvos,hogy lehet egy enyhe kis agyrázkódás volt és azt,hogy az magátol elmúlik és a szédülésre pedig azt mondta,hogy tornáztassam a nyakam-fejem,mert lehet attól van a szédülés,hogy a nyakizmok megzúzódtak és a tornáztatásról majd helyre jön,és nem lesz semmi gond.

Szerintetek egy enyhe agyrázkódás magától így elmúlna és nem lesz semmi különös baj?Hát az orvos csak tudta,mert ő orvos és én hiszek neki.

Szerintetek lehet probléma ebböl,vagy nem kell félni?

És a szédülés is el fog múlni?

2013. febr. 2. 17:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!