Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnám egész nap...

Hogyan tudnám egész nap frissen tartani a lehelletemet? (rágó nélkül)

Figyelt kérdés

Szal.!

Az van, h reggel, suli előtt megmosom a fogam, még friss a lehelletem, de már délelőtt érzem, h nem a legfrissebb, aztán erre még rájön a tízórai + az innivaló!

És suli végére már teljesen megszűnik a fogkrém hatása!

Ez mindenkivel így va, vagy csak velem?

És mit tudnék ellenne tenni? (azon kívül, h egész nap rágózom)

2009. aug. 31. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
TIC-TAC!... :D
2009. aug. 31. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Öblögetős szájvíz. A mosdóban amikor nem látnak öblögetsz egyet. :)
2009. aug. 31. 15:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Tic-Tac az majdnem ugyanolyan, mint a rágó!

Az öblögetés pedig komplikált!

De mindegy!

Akkor majd rágózok! :D

2009. aug. 31. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is voltak ilyen problémáim, nagyon egyszerű vegyél egy fogkefét, amit mondjuk a déli nagyszünetben használsz. Szerintem a legjobb lehellet frissítő a fogmosás.

Én nem rágózom, annak is elmegy a hatása 1-2 óra múlva, kajaszünetben kimegyek a mosdóba és megmosom a fogam.

2009. aug. 31. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem szólnak rád, hogy ne rágózz? Rám mindig rám szóltak. Bár ritkán rágóztam, mert eléggé egészségtelen.

Sztem menj orvoshoz, mert lehet, hogy az emésztésednek van baja. Lehet, hogy nyitott gyomorszájad van, a nagybátyám pont így volt vele, és csak 35 éves korában jött rá egy nagyon jó orvos, pedig sok jó orvos látta előtte. Bár ez rendkívül ritka betegség, valószínű sokkal kisebb gondról van szó. Lehet, hogy csak kicsit savas a gyomrod, vagy lehet, hogy az egyik fogad romlik, és annak van szaga. A páromnak ez volt, amíg meg nem csinálták a fogát.

2009. aug. 31. 15:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Rossz fogam az nincs!

Sulival voltunk státuszon áprilisba, és akkor nem volt!

Tudom, hogy most sincs!

És nem is arról van szó, hogy annyira büdös a szám, hogy ha kinyitom mindenki elájul körülöttem, hanem az zavar engem, hogy nem olyan friss, mint reggel és este fogmosás után!

Ezért gondoltam, hogy rákérdezek itt, hátha van valami tippetek!

De mindegy!

Majd rágózok! :D

Egyébként miért lenne egészségtelen a rágózás?

2009. aug. 31. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha van a környékeden valamilyen drogéria, bárhol lehet kapni szájspray-t. Én a Müllerben vettem, olyan 7-800 forint körül van, és elég sokáig eltart. Elég egyetlen egy fújás belőle, ami kicsit kellemetlen mert nagyon mentholos az elején. Nem kell rágni, kis helyen elfér!
2009. aug. 31. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Én mindig rágóztam, rám nem szóltak, mert nem rágtam vadul és nem fújtam lufikat. :):) Még tesi órán is rágtam, a tanárok észre se vették.
2009. aug. 31. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat ezzel nem vagy egyedul...en is pontosan igy vagyok vele!..ragozok..mit tehetnek..:D..de ez a tic-tac jo otlet megprobalom...
2009. szept. 2. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi vagy, miért egészségtelen, nézd meg az összetevőit, és olvass utána, melyik mit okoz. Különösen az aszpartam, más néven fenil-analin.
2009. szept. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!