Frissen húzott fog meddig vérzik?
Ne aggódj, 1-2 napig simán szivároghat a vér!
Viszont ha erősebben vérezne, akkor menj vissza. De az azt jelenti, hogy egyfolytában nyeled a vért. Gondolom annyira azért nem vérzik.
sajnos már csak a gyökere van meg neked is ilyen volt?
hány éves vagy? én 14
és melyik fogadat húzták? nagyon fáj?
köszi!!!!
Szájsebészeten nekem 5 évvel ezelőtt kalapáccsal meg vésővel verték ki a gyökeret :) Előtte 3 ampulla cuccot kaptam amitől csak vigyorogtam minta mérgezett egér, a nővér két kézzel szorította a fejem hátulról a doki meg ütött vágott ahol csak ért, az maradt meg legjobban bennem ahogy fröcsög a vér a sisakjára a pofámból :D:D:D
Aztán olyan gyógyszereket adtak amitől kb 3 napig aludtam csak wczni ébredtem fel, aztán jobb lett utána..
Nekem már nagyon rég húzták, de olyasmi rémlik, hogy féltem én is, hogy elvérzek... :-) És valami gézbe csomagolt tömött vattát haraptam oda szorosan, hogy felszívja, megállítsa...
A nyálat nyeld szorgalmasan, viszont vigyázz, hogy ne "szívd" a húzás helyét, mert akkor újra jobban jöhet a vér.
Aztán hamar begyógyul az. Arra is emlékszem, hogy csodálkoztam, hogy milyen hamar összeforrt simára az íny...
Még picit szivárog egy darabig -
Már nem sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!