Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Frissen húzott fog meddig vérzik?

Frissen húzott fog meddig vérzik?

Figyelt kérdés
Körülbelül 4 órája húzták ki a fogamat, azaz szedték ki a gyökeret. Mostanra ment ki az érzéstelenítő és eléggé fáj. Folyni nem folyik a vér, de azért vérzik még. Meddig? :S
2011. máj. 19. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
szia légyszi írd meg nekem hogy mi hogy zajlot nekem holnap húzák az egyik fogam de nagyon félek. bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam de nagyon félek. köszi
2011. máj. 19. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, 1-2 napig simán szivároghat a vér!

Viszont ha erősebben vérezne, akkor menj vissza. De az azt jelenti, hogy egyfolytában nyeled a vért. Gondolom annyira azért nem vérzik.

2011. máj. 19. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Attól függ, mi a baj? Sima húzás, vagy íny alá van törve a fogad? Nekem utóbbi volt :(
2011. máj. 19. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem.. csak hát idegesít na! :) Ha fáj, fájdalomcsillapító mehet ilyenkor mi?
2011. máj. 19. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

sajnos már csak a gyökere van meg neked is ilyen volt?

hány éves vagy? én 14

és melyik fogadat húzták? nagyon fáj?

köszi!!!!

2011. máj. 19. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szájsebészeten nekem 5 évvel ezelőtt kalapáccsal meg vésővel verték ki a gyökeret :) Előtte 3 ampulla cuccot kaptam amitől csak vigyorogtam minta mérgezett egér, a nővér két kézzel szorította a fejem hátulról a doki meg ütött vágott ahol csak ért, az maradt meg legjobban bennem ahogy fröcsög a vér a sisakjára a pofámból :D:D:D

Aztán olyan gyógyszereket adtak amitől kb 3 napig aludtam csak wczni ébredtem fel, aztán jobb lett utána..

2011. máj. 19. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem már nagyon rég húzták, de olyasmi rémlik, hogy féltem én is, hogy elvérzek... :-) És valami gézbe csomagolt tömött vattát haraptam oda szorosan, hogy felszívja, megállítsa...

A nyálat nyeld szorgalmasan, viszont vigyázz, hogy ne "szívd" a húzás helyét, mert akkor újra jobban jöhet a vér.

Aztán hamar begyógyul az. Arra is emlékszem, hogy csodálkoztam, hogy milyen hamar összeforrt simára az íny...

2011. máj. 19. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, ma már nem ilyen módszerek vannak. Nincs benne semmi különös, nem kell megijedni, nem kell félni. Kapsz érzéstelenítőt, amitől garantálom, hogy a fejed lefog zsibbadni teljesen. Nekem szabályszerűen a fülem, homlokom, nyakam, nyelvem mindenem zsibbadt. A bal alsó 6-ost húzták. Feszítő, nyomó érzést fogsz érezni. Egyáltalán nem fáj, kicsit kellemetlen. Viszont készülj fel arra, hogy ha kimegy az érzéstelenítő, azt igencsak érezni fogod. Én is most itt tartok és fáj a helye. De nem sokára veszek be fájdalomcsillapítót és jobb lesz. Ne félj, nem fog az életedre törni :) Meg sem fogod érezni..
2011. máj. 19. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Még picit szivárog egy darabig -

Már nem sokáig

2014. jún. 6. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!