Meddig normális, hogy fáj, érzékeny egy frissen tömött fog?
Figyelt kérdés
Két kisörlőm volt szuvas (bal ill. jobb oldalon), sajnos a tömések elég mélyek, közel vannak az idegekhez. Nem tudok rágni, van hogy spontán is fáj, és már kezdem unni a tejbepapit. Kb. mikor fog várhatóan normalizálódni a helyzet (kedden tömték)?2010. okt. 2. 16:18
1/9 anonim válasza:
Hát, tompán fájhatnának, a hétvégét még mindenképpen várd meg, ha hétfőn is ezt tapasztalod akkor menj vissza a dokihoz.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. okt. 2. 23:52
3/9 anonim válasza:
1-2 hét alatt azért normalizálódia kellene...
4/9 anonim válasza:
Igen 1 héten belül el kellene mulnia a fájdalomnak, ha nem mulik el, vissza kell menned adokihoz.
Nelem gyökérkezelt fogaimat tömték be rosszul, be is gyulladt rendesen,azóta kihuzták:(ezzel nem ijesztgetni akarlak,csak ha mint irtad mélyen le lett furva, nagy volt a lyuk rajta,lehet, megbolygatta az idegeket,azért fájdogál.
Öblögesd és borogasd,muszáj elmulnia a fájdalomnak.
5/9 anonim válasza:
Azonnal el kell múlnia a fájdalomnak. Ha továbbra is fáj a fogtömés után, akkor húzás lesz a vége...
6/9 anonim válasza:
Még ha gond is van, egyátalán nem biztos, hogy húzás lesz a vége. Kihúzni csak nagyon rossz, gyenge fogakat szoktak. Ha nem múlik a fájdalom, akkor gyökérkezelni fogják.
7/9 A kérdező kommentje:
Istenem, na ez egyre jobb... :-( Igazából már csak akkor fáj, ha keményebbet próbálok rágni, de akkor eléggé. Még csak 25 éves vagyok, szeretném megúszni a gyökérkezelést.
2010. okt. 4. 21:18
8/9 anonim válasza:
Még csak 25 éves vagyok... ez aranyos:)
Én 20 vagyok és 3 gyökérkezelést is túléltem, szóval nem kell félned tőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!