Frissen húzott fogam sebéből szívárog kellemetlen ízű, szagú folyadék, mi lehet az?
üdv
nemrég kihúzták az egyik fogam (2 napja) első nap nem volt különös csak vérzett stb . mostanra viszont valamely borzasztó ízű szagú nedv szivárog a sebből ,nem tudom mi lehet ez ,talán genny, a seb belseje feketés
mi lehet a gond, mi ez a nedv, mi a teendő ,ez természetes?:)
előre is köszönöm
Nekem is nemrég húzták a fogam. Nekem tettek bele valami gyógyszert, és az első nap, annak éreztem az ízét. De két nap után már azt nem érezheted. Hát nekem szépen gyógyul, nem gennyesedik, meg semmi. Hát ha nem javul a helyzet, akkor vissza kellene menni az orvoshoz. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi lehet az, de ha egy fogat ki kell húzni, ott már általában nagy bajok vannak, lehet, hogy valami gyulladás. Vagy beletört a gyökér egy kis darabkája.
Gyógyulást kívánok! Ha hétfőig nem vagy jobban, szerintem menj vissza a dokihoz.
köszönöm a válaszokat!
igen ez is fogtömésnek indult csak mint kiderült nem az igazi a fog, gennycsomók voltak az ínyen így sajnos ki kellett húzni
valószínű hogy ez lehet az oka
most már alakul,szűkül a seb szépen és már korántsem szivárog úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!