Érezted már úgy, hogy a párodnak kellemetlen a lehelete?
Szóltál neki, hogy kapj már be egy rágót vagy valami?
Nem viccből kérdezem, barátomon egyre gyakrabban veszem észre, hogy nem érdekli épp milyen szagú a szája, fel sem merül benne hogy ez engem zavarhat vagy nem esik olyan jól megcsókolni. Vannak pasik akik egyszerűen nem szeretnek rágózni, esetleg egy cukorkát szopogatni?
Volt!
Néha cigizik és én akkor nem szeretem a szájszagát mivel már 6 éve házasok vagyunk elküldöm fogat mosni...de ha olyan helyen /helyzetben érzem hogy nem kellemes akkor finoman közlöm vele hogy vegyen be egy rágót..
Hát ha nm teszed túl magad a zavarodon, akkor el kell viselni a kellemetlen lehelletet :) Szerintem, ha kedvesen tálalod akkor, nm fog megsértődni.
Lehetséges okok: vmi gyulladás van a szájában, lyukas a foga, reflux (egyéb gyomor problémák) vagy nm evett az nap még (nekem olyankor nagyon büdös szögött lenni a szám)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:28
Köszi, de tulajdonképpen minden egészséges embernek is lehet nap mint nap olyan szagú a szája, amit nem szívesen csókolna meg a másik, nem?
"nap mint nap olyan szagú a szája, amit nem szívesen csókolna meg a másik"- igazságszerint ezt nm tudom elképzelni.
Nyílván nincs egész nap mentolos leheletem, eszem/iszom stb., de ezek után is kellemes csókolózni.
Kicsit olvasgattam, kevés folyadék bevitel okozhat enyhén acetonos leheletet, ami kellemetlen, az meg nm mondható betegségnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!