Tényleg nagyon kellemetlen az ínyfelvágás? Hány injekciót adnak ilyenkor?
Nekem is volt hasonló problémám, mindkét alsó bölcsességfogamat el kellett távolítani. Nem fértek el, nyomták össze a fogsoromat, az egyik ráadásul még ferdén is nőtt. Mondta akkor a doki, hogy vagy felvágja az ínyt és akkor van esély megmenteni, vagy pedig kihúzzuk. Mindezt kb. egy hetes gyötrődés előzte meg, amikor csak napi 3 Cataflammal tudtam elviselni a fájdalmat. Így én a foghúzás mellett döntöttem, mert nagyon feszült az egész alsó fogsorom és nem akartam, hogy a szép fogaimat eltorzítsa. Az inyekciót kicsit éreztem, de a húzást egyáltalán nem, pedig rendesen belekapaszkodott az orvos.
Úgyhogy ne aggódj, nem hiszem, hogy fájni fog. Tudom, hogy nagyon félelmetes a fogorvosi székbe beleülni, de utólag mindig azt mondtam, hogy ezért féltem ennyire.
Én különben annyira paráztam, hogy képes voltam megkérdezni az orvost, hogy nem kéne még egy inyekciót beadni, hogy biztosan ne fájjon?:-)
Azt válaszolta erre, hogy nem, mert akkor még másnap délután is el lenne zsibbadva a szám.
Szerintem fájhat tőle a nyakad, kisugárzik a fájdalom.
Nekem 'csak' az állkapcsom fájt nagyon.
Ha ügyes dokid van akkor úgy be tudja adni a szurit hogy ne fájjon. Ha meg nem ügyes, akkor másikhoz kell menni, ennyi.
Nekem úgy felvágták az ínyem, hogy csak annyit éreztem, mintha valamivel megkarcolnák. Mert jól el volt zsibbasztva, a szuri meg csak kicsit csípett és feszített, de inkább kellemetlen volt mint fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!