Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az baj ha a fáj a fogam és...

Az baj ha a fáj a fogam és mellette a fülem is? + félelem.

Figyelt kérdés

Ez nagy probléma?mit jelent?

Plusz félek nagyon a fogorvostól, Tanácsok?

2013. jan. 4. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lyukas a fogad vagy csak fáj? Kor,nem?
2013. jan. 4. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak fáj , de nagyon. 15 / l
2013. jan. 4. 22:37
 3/5 anonim válasza:
A fogfájás kisugárzik az állkapocsból a fülbe, szóval az, hogy fáj a füled, ebben az esetben normális, viszont fájdalmas, ezért menj el fogorvoshoz, és ne félj!
2013. jan. 4. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

A fogtól fájhat a fül, de az sem kizárt, hogy meg vagy fázva, begyulladtak oldalt a mirigyeid, és amiatt fáj az egész.

Az arcban minden annyira össze van kötve, és olyan közel van egymáshoz, hogy ezt így látatlanban még egy orvos sem tudná megmondani - mi meg pláne nem, akik nem is vagyunk orvosok.

Azt nagyon is megértem, hogy rettegsz a fogorvostól, mert én is... De egyáltalán nem biztos ám, hogy nagy a baj, még, ha a fogad is fáj... Néha piszokul fáj, aztán nincs semmi.

Nekem pl. egyszer begyulladt az egész szám belül, majd megőrültem, vörös, vérzik, ami kell... Azt hittem, ez kb. foghúzás, vagy legalábbis gyökérkezelés. Erre kiderült, hogy csak valami felsértette az ínyemet, és az gyulladt be. Kaptam ilyen antibiotikum kenőcsöt rá, mert öblögetnem kellett pár napig, és minden elmúlt.

Szóval ilyen is van. Remélem, hogy neked is hasonlóról van csak szó!

2013. jan. 4. 22:39
 5/5 anonim válasza:
Második vagyok, még annyit, hogy ha esetleg a bölcsességfogad nő, vagy gyulladt, arra gyulladáscsökkentő antibiotikumot fogsz kapni, ez nem fájdalmas, csak be kell venni. Bár 15 évesen még nem valószínű, hogy bölcsességfog...
2013. jan. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!