Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét előtt (de...

Bölcsességfog műtét előtt (de aznap reggel) szabad enni?

Figyelt kérdés
9 30 kor lesz a műtét és nem tudom, hogy szabad-e enni előtte..

2013. jan. 3. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ettem előtte (kb. 2-3 órával, mert ugye utána készülődtem meg amíg sorra kerültem). Nem mondták hogy nem lehet enni.

Pláne egyél mert éhes leszel estére már, és nem nagyon fogod tudni kinyitnia szád. Jegeld sokat, nekem segített, plusz fájdalomcsillapító. :)

2013. jan. 3. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten mondták, hogy egyek előtte.
2013. jan. 3. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm, akkor fogok

tejeset lehet? (mert utána nem lehet azt hallottam)

2013. jan. 3. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Előtte mindent lehet, utána meg már nehéz lesz bármit is :) Nekem kb. egy éve műtötték, én is reggeliztem előtte tejeset. Alapos fogmosás, szájvíz - ha van, és nem lesz baj :)

Kitartás a lábadozáshoz!

2013. jan. 4. 06:32
 5/7 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajta :D szerencsére...az elején kaptam injekciót, utána 15 perc múlva behívtak és az egész húzás kb 10-15 perc volt...a fúrás hangja nagyon rossz volt meg a vér...de azért örülök h gyorsan kész volt...most persze fáj..de ez van
2013. jan. 4. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobbulást :)
2013. jan. 4. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Az durva. Nekem anno max 2 perc volt az alsó (mindkét alkalommal), pedig nekem teljesen benne volt az ínyemben.
2018. jan. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!