Én nem tudom mikor fürödjek a hajam miatt mert másnap már zsíros aznap meg friss de ha reggel mosom meg akkor megizadok és az zavar 1 nap meg 2-szer nem mosok hajat. Akkkor mosit mikor mosak hajat?
próbálj meg olyan minőségű samponnal mosni hajat ami zsíros hajra van...esetleg kérdezz utána fodrásznál vagy kérd meg hogy ajánljon valamilyen sampont a hajadra... fürödni meg mindennap szokás ...
egyébként én 2 naponta mosok hajat mert az én hajam is hamar zsírosodik de attól még naponta 2*(reggel,este) fürdeni szoktam...
Kedves kérdező és válaszolók. Azért zsírosodik a hajatok, mert túl sokat mossátok. Egyszer nyáron nyomd bele a fejed a Balaton, vagy más tó iszapjába, és akkor min2hétig nem lesz vele problémád utána meg visszaáll a term, szokására. A heti1X nyáron max 2X a normális, mert a haj szerkezete csak eggyit bír ki, ha többet mosot lekopik róla az a védőréteg emi a por és a zsír ellen védi.
Nyáron a fejbőröd is izzad, tehát hordj kalapot, vagy amikor hazaérsz azonnal zuhanyozz le hideg vízzel, hogy a tested lehűljön és szervezeted ne izzadjon tovább. Ami az éjszakát illeti lehet hogy valaminejlon az ágyhuzatod, cserélt le pamutra, vagy fordítva, minden embernél mást szeret a bőr, és másban érzí jól magát(hogy ne izzadjon éjszaka). Ha nem elég, ne moss rendesen hajat 1 hónapig(mintha nyxár lenne és erdei táboroznál) legfeljebb hideg vízben. Ez is bejöhet és utána váltsd le a samponod, mert valószínüleg túkl erős. De nekem az válik be, hogy 2-3 havonta leváltom a samponom, majd 2 hét múlva vissza, így nem korpásodik és nem zsírosodik annyira. De járkálsz sokat friss levegőn, nekem azis segített(friss lev.=erdő).
Szia!
Nyugodtan moss hajat két naponta!Semmi rosszat nem teszel vele!
A haj zsírosodásáért egyébként a faggyúmirigyek fokozott működése okolható-Ez egyébként nem túl meglepő ebben az időben-Olyan terméket kell válassz amelyek a haj és a zsíros fejbőr megtisztítása mellett képes a faggyúmirigyek szabályozására.Hajmosás után pedig vannak speciális tonikok amiben van zsírosodást gátló sationol hatóanyag.
A volument biztosító anyagok megakadályozzák,hogy a haj a zsíros fejbőrre rálapuljon,így lelassítja a haj zsírosodását.
Olyan termékeket használj amiben megtalálhatók a következő anyagok:menthol,agave,aloevera.
Gyógyszertárban kapható kénes sampon is nagyon jó!
Most ennyi jutott hirtelen eszembe,remélem tudtam segíteni:Üdv egy fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!