Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor reggel fölkelek, az orrom nagyon zsíros, és a homlokom is?

Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy a T tipusba tartozom? És hogyan orvosolhatnám ezt ?
2010. nov. 21. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
mossál arcot lefekvés előtt és mossad gyakrabban a párnahuzatodat
2010. nov. 21. 15:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Gyakran mosom a párnahúzatom, és naponta 2x reggel és este tisztítom az arcom, arctej, tonik, krém. Krémet nem rakok az orromra és a homlokomra, hogy ne zsirosodjon annyira.
2010. nov. 21. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:

arctejet nemszokás zsíros bőrre használni. ha mindenáron használni akarsz 20 féle arcápolási terméket akkor a tej helyett vmi zselét használj. a krém pedig ne legyen zsíros állagú semmiképpen sem, estére pedig szerintem nemis kéne.

az én javaslatom annyi lenne, h este vmi nem szárítós szappannal, pl vmemylik dove hidratáló szappannal megmosod az arcod aztán elmész aludni.

reggel kenegetheted magadat ha szükségét látod, bár én amióta csak szappant hazsnálok azóta kb semmi baja a fejemnek, se pattanás, se zsírosodás.

2010. nov. 21. 15:28
 4/10 A kérdező kommentje:
De milyen márkájú nem szárító szappanok vannak? :)
2010. nov. 21. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan így van, és nem tudtam rájönni miért :S

használtam már rá mindent, de nem segítettek

2010. nov. 21. 16:45
 6/10 anonim válasza:
Ez egy ilyen bőrtípus, ,próbáld ki h azokra a részekre egy héten párszor teszel fel élesztős pakolást. Az élesztőt kicsit higítsd fel natur joghurttal és hagyd rajta kb 20 percig, aztán ha megszáradt dörzsöld le, az pluszba jót tesz mert a szarusejteket is leszedi, és jobban lélegzik a bőröd. Szerintem segíteni fog.. :)
2010. nov. 21. 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:
kipróbálom, köszi.:D
2010. nov. 21. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is így van, kedves kérdező végül milyen recept vált be?
2010. dec. 14. 20:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Nos.

Csak este tisztítom az arcom, és 2 naponta leradírozom az arcbőröm. Ez bevált.:D

2010. dec. 15. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és reggel rengeteg vízzel mosok arcot.
2010. dec. 15. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!