Ha félek a holnapi témazárótól, akkor bevehetek aznap reggel 3-4 0.5 mg-s Xanaxot? Generált szorongásom van.16 éves fiú
Inkább zombi leszek, mint hogy rosszul legyek. Nem akarok kórházba kikötni :S:S:S
egyébként Xanaxtól nem hinném h. zombi lehetek. Főleg nem 4 szemtől...
Fél éve szedek Xanxot. Csak nem több szemet. Nagyon izgulok most is. Tézétől nagyon félek. Ezért akarok beszedni 4-5 szemet. Én alapból is szedem, csak most többet szeretnék mert nagyon félek. Am. ha este veszem be, akkor semmit s eér. Mert 30-90 perc alatt éri el a max hatóerejét. Addigra rég kiürül a szervezetből.
Szerintetek csökkenti a gondolkodást 5 szem Xanax 0.5 mg-s?
Ya és zoloftnak nem árt ha 5-öt veszek be egyszerrew? Nem siklik félre a kúra?
nem vagyok függő. Ez pedig nem vizsga, hanem egy témakört átölelő dolgozat. Témazáró. Ezen múlik h. kell e pótvizsgáznom. Ma már alig kapok levegőt. Már 3 xanaxot bekaptam. Folyamatosan nehézlégzésem van, remegek, reszketek, hasmenés stb...
ha nem szedek be holnap gyógyszert, akkor én összeroppanok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!