Mennyi idő mire felkerül a fogszabályzó? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most rakták be a szeparáló gumit ami elvileg 1 hétig lesz benn és egy hét múlva kaptam időpontot gyűrűragasztásra. A kérdés az, h 1 hét múlva az egész fogszabályzót fel teszi e az orvos vagy csak a gyűrűket és ha csak a gyűrűket teszi fel akkor az mennyi ideig maradhat úgy és mikor tesz fel a fogszabályzó többi részét? Válaszokat előre is köszi:)2012. dec. 29. 20:39
1/5 anonim válasza:
Magánrendelőben csináltatod?
Mert akkor az egész fel fog kerülni, SZTK-ban is elvileg fel kellene kerülni mindennek, de azért ott szoktak érdekes dolgokat művelni.
2/5 A kérdező kommentje:
Sztk-s és igen tudom, h szoktak furi dolgokat csinálni, de elég jó és megbízható orvos csak jót mondanak róla. Köszönöm a választ egyébként :)
2012. dec. 29. 21:51
3/5 anonim válasza:
Nem az orvost fikáztam, hanem a rendszert, amihez kénytelenek alkalmazkodni az orvosok... :)
Én is ismerek ám tök jó SZTK-s dokit, csak nem mint páciens, hanem mint ismerős.... De pl. az én SZTK-s dokim egy vadbarom, kerülöm is messziről... :D
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, h nem az orvost fikáztad...:D És sajnos igen ez a hülye rendszer sok mindent meghatároz még a jó orvosoknak is... Egyébként az első hely ahova mentem fogszabályzót csináltatni vmi szörnyű volt ott is nagyon hülye volt az orvos...
2012. dec. 29. 23:23
5/5 anonim válasza:
Az enyémen nincsennek ilyen szeparáló izék meg gyűrű se.Én magánrendelésen január közepén voltam konzultáción,február vége felé a mintavételen és rá két hétre a ragasztáson.Közben sem unatkoztam, elintézhettem a fogtömködéseket meg a fogkőeltávolítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!