Éjszakai fogszabályzósok, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nekem kéne állandó fogszabályzó, csak van két tejfogam ami miatt nem teszik fel. Amikor elmentünk az iskolai fogorvoshoz azt mondta, hogy amíg az a két tejfog a számban van nyugodtan adhattak volna egy éjszakait. Ha elmegyek egy fogszabályzó szakorvoshoz, akkor fognak adni éjszakait? és az is szabályozná a fogaim mint egy állandó? mennyibe kerül egy éjszakai fogszabályzó?2012. dec. 28. 12:27
1/4 anonim válasza:
Igen, az is szabályozza. Általában 70Ezer körül vannak.
2/4 anonim válasza:
ha 18 éven aluli vagy, akkor kb 6.000 Ft. Az is szabályozza,bár a nappalinak az az előnye, hogy egész nap hordod, szóval nekem azt ajánlotta a fogorvos, hogy az éjszakait is minimum napi 14 órát hordjam, ne csak alvás közben, hanem akkor is, ha otthon vagyok. jól szabályozza a fogakat, ha rendszeresen hordod.
3/4 A kérdező kommentje:
6.000?:o az nagyon jó:) köszönöm a válaszokat. Egyébként én is nappalit szeretnék, de a tejfogaim miatt nem lehet, amit már említettem a leírásban:) ha kiesik majd akkor:))
2013. jan. 7. 22:08
4/4 anonim válasza:
igen, igen. nekem is van még pár tejfogam, azért nem lehetett állandó fogszabim...Az éjszakai is ugyanúgy szabályozza, de sokkal több ideig tart.(amíg az állandó másfél év, addig az éjszakai 4...)Úgyhogy az tény, és való, hogy az állandó jobb, de az éjszakai is segít hogyha türelmes vagy és hordod...(Az éjszakainál választhatsz színt, hogy milyen színű legyen)ÉS AZ ÉJSZAKAI NEM 6.000, HANEM 17.-20.000 !! Az enyémet 18.900-ért csináltattam, (beleszámít a hónapos kezelés is, minden hónapban vissza kell menni a fogorvoshoz, hogy megnézze)Az éjszakait 2 hetenként húznod kell!
Sok sikert, és türelmet! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!