Fogszabályzó, visszacsúszik?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy akinek fogszabályzó által vannak sorba a fogai annak egy idő után, vissza akar menni az "eredeti helyükre" hogy útja kusza legyen. Ez igaz?2012. dec. 28. 15:53
1/8 anonim válasza:
Nekem volt fogszabályzóm. Nem feltétlenül igaz ez. Attól függ, hogy milyen a fogsorod. Ha pl. egy rés miatt kell fogszabályzó, akkor végül megvan az esély, hogy miután már nem hordod, akkor "visszaáll". Velem ez történt. De ennek az a legfőbb oka, hogy elegem lett az arrogáns, popsibuksi (gyk.:s*ggfej) fogorvosból és inkább nem mentem vissza, hanem abbahagytam az egészet. Ha tisztességesen végigcsinálod akkor nem lesz probléma szerintem. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem az a problémám hogy túl kicsi a szám vagy nem tudom de nem fértek el rendesen a fogaim és "egymás hegyén hátán" vannak... Nem olyan vészes, de inkább szűkös a hely minthogy rés lenne :S
2012. dec. 28. 17:12
4/8 anonim válasza:
Ne izgulj, ha végig csinálod akkor nem fog vissza állni. Sokan ott buknak el, hogy megvan az eredmény=szép fogsor, és szépen szólva is tesznek a fogorvos utasítására. Azaz nem hordják utána a kivehetőt rendesen. Idő kell neki amíg be csontosodik, hogy úgy mondjam, ha ez megtörtént akkor már nem fog visszaállni magától soha. Kezdj bele nyugodtan, minél hamarabb. :) Csak arra figyelj, hogy olyan orvossal csináltasd ha módod van rá amelyikben meg is tudsz bízni, és elhiszed, hogy szép lesz az eredmény.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát, igen, egyenlőre még nem tudom kivel fogom megcsináltatni. Igazából előre érdeklődök még csak mert nincs pénzem rá egyenlőre. Sajnos már 22 éves vagyok és saját magamat tartom el (tanulok is) és egyenlőre nem telik rá, pedig alsó és felső is kellene, ami kb 80 ezer (úgy hallottam). Szóval még kicsit várat magára a dolog de remélem nem sokat, mert minél később vágok bele annál nehezebben megy majd a dolog és annál tovább tart.
2012. dec. 29. 12:52
6/8 anonim válasza:
Szia!
én most csináltatom ugyan még csak a fogszabályzót így nem tudok az eredményről nyilatkozni én is csak reménykedek..., de azt akarom neked mondani, h mivel 18 év fölött vagy sokkal többe fog sajnos kerülni neked a fogszabályzó, mint 80ezer átlag fogívenként 150ezer ft körül plusz az aktiválások én utána néztem, h mennyi mert én is maszekon akartam csináltatni, de nem vállalták be a szüleim így sztk-ba mentem neked viszont sajna nincs már rá támogatás :(
7/8 A kérdező kommentje:
De tanuló vagyok, van TB-m így sem? Csak 18 éves korig??? Ne már!!! Előtte nem volt lehetőségem (pénz) rá, most is csak akkor ha összegyűjtöm (ami nem kevés idő lesz.)
2012. dec. 30. 18:53
8/8 anonim válasza:
Igen sajnos csak 18 éves korig támogatja a TB... a fölött teljes árat kell fizetni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!