Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó? (nem kivehetős)

Figyelt kérdés
hol lehetne a legolcsóbban fogszabályzót venni? és miért befolyásolja a fogszabályzó színe az összeget? ez esetben milyen színeket ajánlotok? lesz vmi következménye annak ha leveszik a fogszabályzót?

2012. dec. 28. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
150.000-150.000 Ft, de biztos meg tudod csináltatni ennél jóval olcsóbban is.
2012. dec. 28. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a pesti Zoltán utcai SZTK-ban csináltattam, 89 ezer forintba került (2008), alul-felül. Az ár nem sokat változhatott azóta.

Magánrendelőkben kb. 120-200 ezer forint csak egy fogívre. Az állami rendelőben ugyanazt csinálják ugyanolyan jól, de a várakozási és kezelési idő kicsit hosszabb, illetve csak alap készülék van.

Ha leveszik a készüléket, átmenetileg kicsit érzékenyebb a fog. Ki is lyukadhat a bracket helyén, ha rosszul ragasztották fel. De alapvetően nem szokott gond lenni.

2012. dec. 28. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:

én magánrendelőben csináltattam! 80.000ft/fogív a sima fém a fehér pedig 100.000ft/fogív, ezenkívül még a havi állítás 5000ft az ívcsere pedig 10.000ft plusz költségek még lehetnek, ha esetleg kell távtartó vagy fogívtágító, nekem a fogívtágítóm volt ami megint 25.000ft szóval nem olcsó... egyszer már összeszámolom mennyit költöttünk a fogamra.. :/ ha érdekel megadom a rendelőt privátba! :D

amúgy Sztkban biztos olcsóbb lenne, de viszont nagyon sok a várakozási idő, pl. leveszik a mintát utána 2-3 hónapra rá kapsz csak új időpontot.. aztán elküld röntgenre megint csak pár hónap múlva tudsz menni.. szóval sokkal lassabb mint a magán!

2012. dec. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!