Csúnyák a fogaim, hogy merjek igy elmenni a fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem de 12 éves koromig nem mostam a fogamat, és nem elég hogy ettől lettek csúnya fogaim,de még ráadásul ferdék is.. és vannak lyukas fogaim is. Most 13 éves vagyok mostmár nagyon megbántam hogy eddig nem törődtem a fogaimmal, szeretnék fogszabályzót is..de szerintem nem fogják tudni felrakni se amiatt hogy olyan állapotuak a fogaim. Szerintetek mit csináljak?2012. dec. 12. 21:03
21/26 Ditta323 válasza:
Menj el nyugodtan és ne félj a fogorvostól. Igaz van 1-2 szakbarbár, de azt a hozzáállásán is látni fogod na azokhoz ne menj. Amúgy ha igazán csúnya fogakat akarsz látni ajánlom figyelmedbe az angolokat. Erről még dokumentum film szerűség is volt.
22/26 anonim válasza:
Szia én 14 vagyok nekem is volt 1-2 lyukas fogam amit csak akkor tudtam mikor suli által mentünk fogorvoshoz...Mondták hogy a szemfogam miatt kénne fogszabályzó én elöször fostam mit fog szolni meg fájni fog DE MEGÉRI kihuzni,betömni a fogad...fogszabályzom is egy éve van de pár honap alatt már látszik a hatása... 1.5-2 év mulva majd mersz mosolyogni jo lehet kellemetlen a lecseszés de megéri...
23/26 anonim válasza:
Még mindig nem mentél el fogdogihoz? Minél tovább halasztod annál kisebb az esélye, hogy meg tudja menteni a fogadat.
Addig is naponta többször mossál fogat, és használj szájvizet, az is fehérít!
24/26 anonim válasza:
Az osszes rossz fogad kezelni fogja ha van tejfogad nyilvan kihuzza de csak ha elotte a panorama rontgen azt mutatja hogy a tejfog felettmajd noni fog maradando! Miutan az osszes fogad kezelte utana johet a fogszabi! Es ha szegyelled minel hamarabb menj el! Kihuzni nem hinnem hogy kihuzza max nagyon alaposan betomi de tenyleg ne halasszad !!!!!
25/26 anonim válasza:
Szerintem ne parázz, minden helyrehozható. Én Székesfehérváron Dr. Hátsági Miklósnál kezeltettem fogaimat, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom. Nemcsak a beavatkozást végzi, hanem megértő a problémáiddal szemben, és segít leküzdeni azokat.
26/26 anonim válasza:
Hali menj el még most. Én hónapokig dolgozok ,hogy legyen szép fogsorom... 60000ft az altatóorvos/óra!
Gyerekkoromban rendszeresen jártam fogorvoshoz aki rendesen megkínzott és ma már félek ,hogy reflexből olyat teszek amit nem akarok a dokival:)
A csajok a szép fogsorra buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!