Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap megyek fogorvoshoz és...

Holnap megyek fogorvoshoz és azt mondta hogy gyökérkezelni kell? Tulajdonképpen az micsoda, mit fog csinálni, fájdalmas nagyon, nagyon sokáig tart?

Figyelt kérdés

köszönöm

a hátsó fogról van

2012. nov. 27. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas, mert érzésteleníteni fogja injekcióval. Befúr a gyökércsatornáig, kiszedi belőle az ideget, aztán kitisztítja a csatornát és tesz bele (először) gyógyszeres tömést. Hátsó fognak több gyökere van, így ott tovább tart, pontosan nem lehet megmondani. Ki fogod bírni :)
2012. nov. 27. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én semmit nem éreztem belőle annyira elzsibbadt! Nekem két hete csinálták és tegnap kaptam meg a gyökértömést jövőhéten meg kapom a fedőtömést.

Utána kicsit lehet érzékeny, nekem akkor érzékeny ha az alatta lévő foggal erősebben összeér. Én is nagyon félve mentem de pozitívat csalódtam. Hajrá :)

2012. nov. 28. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!