Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ajánlanátok nekem Budapest-en...

Ajánlanátok nekem Budapest-en rendkívül jó fogorvost? Egy esztétikus tömést kéne csinálni frontfogamba,1. -be. Lehet, hogy gyökérkezelni is kell.

Figyelt kérdés
Igaz vidéki vagyok, de felutazom, ha van nagyon jó fogorvos.
2012. okt. 9. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Dr. Takács Krisztinát nagyon tudom ajánlani.

A XI. kerületben rendel, de lehet menni hozzá privát alapon is. Elérhetősége: 06 30 231 4194

Kedves, aranyos, jó szakember.

2012. okt. 11. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Tapasztalaidat elbirnád mondani?
2012. okt. 11. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az Ő kezei alatt sosem félek. Hozzá jártam évekig sztk-ba, ahol 4 másik orvos is rendelt. Másokra 2-en vártak, Őrá 8-10 ember várakozott.

Aztán elment a XI. kerületebe. Először nem mentem utána, mert ott nem tudok hozzá tb alapon járni. Később meg is bántam, Ő hozta rendbe azt amit a másik orvos elbarmolt a számban. Letört egy csapra épített fogam, a másik orvos azt mondta, le kell csiszolni a mellette lévő két egészséges fogat és hidat kell rátenni. Ő meg tudta oldani egy koronával és nem bántotta az egészséges fogakat.

Van egy remek asszisztense, állandóan poénkodnak, élvezetes ott lenni, komolyan mondom!

2012. okt. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!