Hol van Budapesten olyan fogászat, ahová lakhelytől függetlenül bárki mehet? (Nem magán, az nem jöhet szóba! )
És milyen ott az ellátás? Rendesek? Sokat kell várni?
(Sajnos 280 km-re vidékre most nem tudok hazautazni, ezért kell Budapesten valami TB-finanszírozott...)
1. vagyok: de amikor oda felköltöztél, vagy nemtudom mennyire leszel ott hosszú távon, mert ha tanulni mentél fel vagy dolgozni szóval huzamosabb időre, akkor előre el kellett volna menned bejelentkezni a körzeti háziorvoshoz, fogorvoshoz, hogy Te most itt laksz Bp-en átmenetileg, és "vegyenek fel", hogy szükség esetén tudjál jönni.
Ha rövidebb időre mentél és akkor jött ki a dolog akkor elnézést kérek tekintsd tárgytalannak a dolgot, de amit fentebb leírtam aszerint mehetsz.
Jelenleg nem vagyok budapesti lakcímre bejelentve, ezt most megoldhatatlan. Korábbi ideiglenes lakcímem is már 8 éve lejárt. Ezért kellene egy lakhelyfüggetlen fogászat. Már hallottam, hogy van ilyen, de nem emlékszem hol, és nem találok róla infót. Ezért kérdezek.
Kérem, aki hasonló cipőben járt már valamikor, és vidéki lakcímmel fogadták Budapesten, az legyen szíves megírni, hogy mi a fogászat címe, vagyis hol található...!
Köszönöm előre is a segítséget!
Ez egy központi fogászat,azt írják,bárhonnan lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!