Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miskolcon melyik fogászatra...

Miskolcon melyik fogászatra menjek ahol meg tudom röntgeneztetni a fogam és normálisak is?

Figyelt kérdés

Másfél hete ki lett vésve a fogam az orvos utána átnézte mindent rendben talált. Viszont én azóta 6db csontszilánkot szedtem ki. Már úg érzem minden rendeb van de aggódom és inkább megnézetném.

Miskolcon tanulok..elég messze a saját fogorvosomtól, nem tudok hazamenni emiatt.

2012. szept. 9. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:

bármelyik fogorvos el tud küldeni röntgenre.

lakhely szerint van beosztva az SZTK rendelőben, ki melyik orvoshoz tartozik, elvileg ki van írva a rendelőben, hova tartozol. (gondolom, most Miskolcon laksz, az ottani lakhelyed szerintit keresd, vagy pedig privát dokit, akinek persze fizetni kell, bár egy ilyenért talán nem kér el sokat)

2012. szept. 9. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Németh István, Kazinczyn. nem olcsó, de nagyon jó.
2012. szept. 15. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!