Miskolcon melyik fogászatra menjek ahol meg tudom röntgeneztetni a fogam és normálisak is?
Figyelt kérdés
Másfél hete ki lett vésve a fogam az orvos utána átnézte mindent rendben talált. Viszont én azóta 6db csontszilánkot szedtem ki. Már úg érzem minden rendeb van de aggódom és inkább megnézetném.
Miskolcon tanulok..elég messze a saját fogorvosomtól, nem tudok hazamenni emiatt.
2012. szept. 9. 17:20
1/2 anonim válasza:
bármelyik fogorvos el tud küldeni röntgenre.
lakhely szerint van beosztva az SZTK rendelőben, ki melyik orvoshoz tartozik, elvileg ki van írva a rendelőben, hova tartozol. (gondolom, most Miskolcon laksz, az ottani lakhelyed szerintit keresd, vagy pedig privát dokit, akinek persze fizetni kell, bár egy ilyenért talán nem kér el sokat)
2/2 anonim válasza:
Németh István, Kazinczyn. nem olcsó, de nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!