Mennyi idő a lefolyása ennek a betegségnek? Normálisak ezek a tünetek?
Kb 2 hete kezdődött az egész. Megállapították,hogy tüszős mandulagyulladásom van. Kaptam antibiotikumot (augmentint),ami nem volt hatásos. Aztán írtak fel Zinnatot,most vettem be a 6. szemet. Nem érzem azt,hogy javulna a helyzet,sőt. A hüvelygomba is megjelent. 37,5 fokos hőemelkedésem van,ami nem emelkedik és nem is csökken. Piros és fehér hólyagok vannak a nyelvemen közel a mandulákhoz. A manduláim duzzadtak,fájnak. Annyira nem vészes,de ami a legnehezebb az a nyelés. Egyszerűen szilárd ételt nem is tudok enni. Nem megy le. Emiatt már fogytam 3 kg-t. Ennem muszáj,mert már érzem,hogy nagyon gyenge vagyok. Pánikba is esem,hogy nem változik semmi. Folyamatosan idegenanyagot èrzek a torkomban. Nehéz a légzésem. Talán túlságosan rágörcsölök az evésre,pedig semmi étvágyam. Használok glycosept oldatot is.
Mit tehetnék még?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!