Szeretsz fogorvoshoz járni?
Az összes orvostól félek, kivéve a fogorvostól, sőt, kifejezetten szeretek ellátogatni a fogászatra. :D Lehet, hogy nemsokára lesz fogszabályzóm, mert elég rendezetlenek a fogaim, ennek tökre örülök, mert akkor sokszor járhatok a fogorvoshoz. :D
És ti szerettek fogorvoshoz járni?
16/L
Én is imádok fogorvoshoz járni, mondjuk nálam ez már szinte beteges. :D
Vigyázz kérdező, mert én is így kezdtem, aztán most fogorvosnak tanulok. xD Mondjuk nincs ebben semmi rossz, csak ha az ember nem született zseninek, akkor kicsit macerás a dolog. :D
És én is a fogszabizás alatt világosodtam meg, holott már előtte is betegesen érdekeltek a fogak, de valahogy akkor esett le a tantusz - hogy mi is leszek, ha nagy leszek. :D
nekem kisebb rémálom a fogorvos, amikor a váróba hallom a fúró csikorgását :O , de azért évente járok nézetni....
20/F
Lehet jó, pl. amikor éppen vicceket mesélnek a váróteremben, és ritka humoros egyéniségek várakoznak. Ilyenkor mindenki dől a nevetéstől. Probléma csak akkor van, ha be kell ülni a székbe, de a beteg még ilyenkor is a váróteremben hallott viccen nevetne.
És, ha jól emlékszem, fogászaton a váróban sokkal jobb, érdekesebb újságok vannak, mint pl. fodrásznál. Fodrásznál csak pletykalapok vannak. A múltkor is, úgy csavarta ki a kezemből az asszisztens az újságot, hogy én jövök, annyira érdekes cikket találtam. El is kértem, hogy lefénymásoljam. Kérdeztem, esetleg nem olvashatnám-e tovább, amíg a székben ülök, esetleg a lámpa alá ki lehetne-e tenni, de sajnos nem egyezett bele a doki.
Olyat is hallottam, hogy a fogorvos és az asszisztens vicceket meséltek egymásnak, míg mintát vettek a pácienstől. Szegény páciensnek állítólag a könnye folyt, mert teli szájjal nem tudott nevetni.
Nem tudom, olyan előfordul-e, hogy amikor a fogorvosi szék elkezd emelkedni, elromlik a vezérlője, így nem áll meg az emelkedésben, hanem a pácienst majdnem a plafonig felemeli. Ekkor létrán kéne az orvosnak felmásznia kezelni.
Világ életemben sosem volt gond a fogaimmal, hála az égnek :) Mindig csak az iskolával mentem ilyen vizsgálatra, és egyetlen egy maradandó élményem maradt. Én nem tudtam, hogy mi fogászatra megyünk, és a buszon szépen megreggeliztem :D Aztán amikor már így belehajolt az arcomba és valamit lekapart a fogaimról, elém nyomta és megkérdezte, hogy ez micsoda? Annyit mondtam, hogy bundáskenyér :D
Amúgy sosem bírnék elviselni semmilyen fogfúrást meg egyebet, mert nem tudom elviselni a fájdalmat hiszti nélkül :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!