Hogyan tudom leszedni a fogszabályzómat?
Figyelt kérdés
13 éves koromban rakták fel, utána 14 éves koromban elköltöztünk és nem lett keresve másik orvos. Már nagyon idegesítő, mert egy csomó helyen már leesett a brekett a fogamról és ott lóg, de a többiről meg sehogy sem jön le. Plusz az egyik hátsó gyűrűt sem fogja semmi, mert a fogam tönkrement amin rajta volt. Próbáltam lefeszíteni őket, de nem nagyon merem mert félek hogy letörik a fogam. Hogy tudnám leszedni?
16L
2012. nov. 19. 12:39
11/11 A kérdező kommentje:
Semmit, anyuval élek, mert elváltak, emiatt volt a költözés, és már nem nagyon érdekli mi van velem, pedig régen ő beszélt rá hogy milyen jó lesz, de mióta elváltak teljesen megváltozott. Én akartam még régebben orvost keresni, de hiába mondtam neki hogy kellene egy orvos, mindig majd, most nincs idő, ilyesmi válaszokat kaptam.
2012. nov. 20. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!