Mostanában fogják feltenni a fogszabályzómat, érdekelne pár tapasztalat?
az van, hogy azt mondta a doki, hogy a felső szemfogak mögötti fogat ki kell húzni, mert torlódás van.Hát én nem is annyira a foghúzástól, hanem inkább az érzéstelenítő szuritól félek :$ nagyon nem bírom a tűt...fájni fog? esetleg a fogszabályzó felhelyezése fájdalmas lesz? a sima vas fogszabályzót fogom kapni (nem igazán van pénz flancosabb dologra) és a doki azt mondta, hogy 1 év, vagy talány kevesebb ideig kell hordanom...csak hiteget hogy nyugodjak meg, vagy tényleg lehetséges ez?? igazából csak két fogam áll nagyon kuszán (a szemfog előttiek).....
a kihúzott fogaimnál a rést mennyi idő alatt húzza össze?
Tapasztalatok, vagy esetleg tanácsok?
Szia, nekem fél éve van fogszabályzóm máris látszik a változás.A felrakás egyáltalán nem volt fájdalmas inkább csak az utána következő napokon. Akkor pürés étel,leves...stb:))Én pl. nagyon nehezen bírtam mikor feltették,meg miután havonta húzzák.Na,de a szép fogaknak is meg van az ára:DDSok sikert!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!