A rést a fogak között mennyi idő alatt húzza össze a fogszabályzó miközben hordod? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nekem most lett és szeretném tudni hogy nyár végére esélyes?2012. jún. 9. 12:35
1/7 anonim válasza:
1-1,5 év. Nyár végére nem valószínű, hogy összehúzódik a rés.
2/7 A kérdező kommentje:
nem összébb huzza nem? én azt hallottam hogy igen összehúzza 2-3 hónap alatt, de utána azért kell hordani hogy ugyis maradjon. ez nem igaz?
2012. jún. 9. 12:50
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan 4-5 hónap volt, mire teljesen bezárult, de nekem nemcsak középen volt, hanem a nagymetszők és kismetszők között is.
Emlékszem, milyen furi volt a nyelvemmel végigtapogatni hátulról úgy, hogy résmenetes volt. :)))
4/7 anonim válasza:
Mondjuk kérdés, hogy rés alatt mit értesz.
Ha fogat is húztak és arra a résre gondolsz, akkor olyan 8-12 hónap.
5/7 A kérdező kommentje:
Az első 2 fogam között van a rés azt mennyi idő?
2012. jún. 9. 13:04
6/7 anonim válasza:
Mekkora?
Amúgy átlagosan kb. 1 mm/hónappal lehet számolni.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tul nagy de kicsi sem. nyár végére esélyes hogy nagyjából összehúzza? szerinted?
2012. jún. 9. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!